Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

Foto's 2009

Natuurlijk kan je foto's bijbestellen !  Ik vraag 2,50 € per foto.
Je kan ze bestellen door een mail te sturen met de fotonummers en je postadres.
Ik stuur de electronische files als ik het bedrag op de rekening 001-1386351-06  ontvangen heb met vermelding foto's en onderwerp.  
Zo kan je zelf afdrukken bestellen in het formaat dat je zelf wil ! 

Paard&Rijtuig 

informatie

 

Foto's over Recreatie

Foto's 2009 

Foto's over Allerlei

Foto's 2007

 

Foto's over Wedstrijden

 

Foto's Evenementen

Foto's 2008 

Terug naar Home 

Woensdag 30 december 2009 : Koos de Ronde uit Nederland wint de FEI World Cup Driving in Mechelen ! Ijsbrand Chardon werd tweede en Tomas Eriksson uit Zweden werd derde. Gert Schrijvers moest genoegen nemen met een mooie vierde plaats. Mechelen Kerstjumping werd mooi afgesloten !

Klik hier voor enkele foto's

Zondag 13 december 2009 : Het APZ organiseerde weer de Koetsenbeurs in Zandhoven. Na de vorige versie in een tent georganiseerd te hebben en vorig jaar weer een sabatjaar, kreeg het APZ dit jaar het gebruik van de gemeentelijke hal aan het nieuwe jumpingterrein. Het was een leuke beurs met toch behoorlijk wat publiek ! Kijk hier voor enkele sfeerfoto's !

Zondag 22 november 2009 : Wijding in Millegem ! Jaarlijks komen weer een hoop paarden en traktoren samen bij het kleine kerkje van Millegem om aan de traditionele wijding deel te nemen. Natuurlijk gingen wij ook met onze pony even kijken hoe de sfeer was in Millegem.

Klik hier voor enkele foto's !

Zaterdag 21 november 2009 : Het was weer een druk weekend ! De grote beurs Equirience in 's Hertogenbosch hield deze zaterdag een grote menshow. Natuurlijk mochten wij niet ontbreken op deze beurs en show. Willo maakte enkele foto's. Mijn excuses aan alle standhouders die niet op de foto's staan.

Klik hier voor de Equirience foto's !

Zaterdag 21 november 2009 : Open Deur bij C. van den Heuvel koetsen in Valkenswaard ! Tijdens de grote "Paard & Koets" beurs in Den Bosch , houden koetsen van den heuvel en Henk van de Wiel ook Open Deur in hun zaak. Willo ging een kijkje nemen in Valkenswaard bij de koetsen !  

Klik hier voor de foto's ! 

Zondag 15 november 2009 : APZ Clubmarathon ! Jaarlijks organiseert het APZ een clubmarathon voor zijn leden. Er waren 10 deelnemers die het wegparcours, het hindernissentraject en de vaardigheidsproef kwamen rijden. Het weer was prachtig en we hadden veel plezier met nadien nog een gezellige Stoofvlees maaltijd op locatie. Op de foto's kan je zien dat het smaakte ! Klik hier voor de foto's !!!

Zondag 8 november 2009 : Zandhoven Paardenwijding ! Traditiegetrouw werd in paardendorp Zandhoven weer een wijding gehouden op het nieuwe Jumpingterrein achter het containerpark aan de Populierehoeve. Het weer was prachtig en er kwamen heel wat paarden deelnemen aan de tocht door het dorp met nadien de wijding.

Klik hier voor enkele foto's !

Zaterdag 24 oktober 2009 : The place to be was Wiemesmeer !!!!! De slipjachtvereniging Sint Hubertus organiseerde weer hun Vènerie-weekend. Een jachthoornrally op zaterdag en een slipjacht op zondag. Wij konden helaas niet naar de slipjacht maar reden wel de Jachthoornrally mee !

Klik hier voor enkele sfeerbeelden !

Zondag 18 oktober 2009 : Organiseerde Recrea-Men zijn jaarlijkse Breugelhoevetocht. Ongeveer 60 koetsen namen deel aan de tocht. Wij vertrokken zowat als laatsten en zagen niet veel andere deelnemers meer, maar reden wel een gezellige tocht. De Equidroom !

Klik hier voor wat sfeerbeelden !

3 en 4 oktober 2009 : CAN-3 en juniorenwedstrijd in Zandhoven. De laatste wedstrijd van het buitenseizoen. De weergoden waren het APZ goed gezind en dat resulteerde in een gezellige drukte !

Kijk hier naar enkele foto's !

11,12,13 en 14 september 2009 : BK Zutendaal. Het Belgisch kampioenschap Mennen werd gereden op het mooie domein in Zutendaal. Maandagmiddag waren de Belgisch Kampioenen bekend !

Klik hier voor enkele foto's !

11,12 en 13 september 2009 : Horse Event in het Nederlandse Deurne op het Hippisch Centrum. Een mooie beurs met veel Clinics. Rinni Rutjens gaf een clinic over het mennen en bracht een jonge leerling van hem mee.

Kijk hier naar enkele sfeerbeelden ! 

4 , 5 en 6 september 2009 : Breda Hippique, Jumping, Dressuur, Eventing en vierspan kwam aan bod ! Natuurlijk hadden wij het meeste oog voor de vierspannen. Een internationaal gezelschap verscheen aan de start.

Klik hier voor enkele sfeerbeelden van de Dressuur op vrijdag en de Marathon op zaterdag.

Zondag 16 augustus 2009: De grote TREK bijeenkomst in Goolderheide in Bocholt. drie dagen verbroederen tussen ruiters en menners van België en over de grenzen. Prachtige tochten rijden en behendigheidsproeven rijden.

Klik hier voor enkele foto's die ik op zondag maakte !

Donderdag 30 juli 2009 : Trainen met Christian Beirens met Klavertje drie aanspanning op een zonnige zomerdag in juli 2009. We maakten er een mooie tocht van startend in Vlissegem naar Moerkerke en weer terug met natuurlijk een kleine rustpauze onderweg.

Op deze link enkele foto's !

Zondag 5 juli 2009 : De kustgemeente De Haan, Wenduine, De Vossenslag organiseerden weer hun jaarlijkse dag van de toerist. Honderden bloemen werden uitgedeeld aan de toeristen vanuit koetsen. Een initiatief van het gemeentebestuur en de toeristische dienst. De plaatselijke menvereniging verzorgt deze jaarlijks terugkomende activiteit. We konden maar een 3 aanspanningen vastleggen op de foto.

Klik hier voor de foto's

Zondag 28 juni 2009 : Organiseerde enkele leden van het APZ een mentocht in de omgeving van Poederlee. De dag zou afgesloten worden met een gezellige barbecue. Wij reden mee en maakten enkele sfeerplaatjes.

Klik op de link om de foto's te bekijken !

Zondag 14 juni 2009 : Recrea-Men organiseerde weer de jaarlijkse Tocht van Geel-Bel. De dag begon met gietende regen, maar dat mocht de menners niet tegen houden. Een goede regenjas en een waterdichte hoed geven een perfecte bescherming. Wij hebben gewacht tot het middaguur om te starten, en de regen had er toen ook genoeg van.      

Klik op deze link voor enkele foto's !

Donderdag 21 mei t/24 mei 2009 : Hemelvaartweekend in het Nederlandse Drenthe. Logeren in een gezellig familiehotel, VILLA  NOVA , met prachtige stallen en weidegangen, heerlijk verwend worden en de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold verkennen. Een droom voor elke menner !

Kijk hier maar naar enkele sfeerbeelden die we gemaakt hebben ! 

Zondag 17 mei 2009 : Het APZ organiseerde weer een mooie koetsentocht voor haar leden. Dit maal ging de tocht van start in Zandvliet.

Klik op deze link om enkele sfeerfoto's te bekijken !

14 en 15 maart 2009 : Bed & Breakfast Kampveld in Hertsberge, een paardenparadijs in de omgeving van Brugge. De twee sympathieke uitbaters Jan en Sofie verzorgen hun gasten op een bijzondere wijze. Prachtige kamers met mooi sanitair, mooie stallen en weidegangen, uitgebreid ontbijt, en de verzorging was perfect !                                       Kijk hier naar de sfeerfoto's die we gemaakt hebben !

Dinsdag 3 maart 2009 : Danny Geraerts organiseerde voor zijn cursisten een bezoek aan Stoeterij Diepensteyn, bekend van de Palm paarden. Veel mag ik niet publiseren maar een paar fotootjes van het bezoek wil ik toch graag delen.

Klik hier op deze link.

27-28 februari en 1 maart 2009 : Flanders Horse Expo in Gent. Een grootse Belgische paardenbeurs, dit jaar voor de tweede maal georganiseerd. Verschillende stamboeken waren aanwezig, vele exposanten met paardenstallen, tuigage en kleding, boeken, magazines, weekendverblijven, transportmiddelen en nog veel meer. Willo maakte een reportage om de sfeer op te snuiven.       Klik hier voor enkele foto's !  

Zondag 22 februari 2009 : het APZ hield zijn jaarlijkse Valentijnstocht voor hun leden. Er werd vertrokken in een miezerig regenweer maar een uurtje later werd het droog, en dat voor de rest van de tocht. Op de middag-stop werden de deelnemers verrast op een lekkere Valentijnskoek ! Het was weer een gezellige dag, kijk maar op de foto's op deze link !  

Foto's  

Vrijdag 9 januari 2009 : Recrea-men houdt zijn jaarlijkse ledenvergadering. Het parochiehuis in Geel Ten Aard is bijna te klein. Een tweede zaal moet geopend worden om alle mensen binnen te laten. Maar liefst 24 recreatieve mentochten worden gepresenteerd voor 2009 ! Een prachtig aanbod voor de 220 leden van Recrea-men ! 

Klik op deze link om enkele foto's van de vergadering te bekijken .

Vrijdag 2 januari 2009 : Het APZ was er op tijd bij om de ledenvergadering met Nieuwjaarsreceptie te houden. We waren nog maar net bekomen van al het feesten, en het werd al weer een gezellig feestje. Bij een hapje en een drankje werd het programma 2009 besproken en keken we naar enkele actiefoto's van het afgelopen jaar.

Enkele foto's in bijlage !

 

 

 

 willovb.be               Foto's