9 januari 2009

Recrea-men Jaarlijkse Ledenvergadering

Recrea-men houdt zijn jaarlijkse ledenvergadering. Het parochiehuis in Geel Ten Aard is bijna te klein. Een tweede zaal moet geopend worden om alle mensen binnen te laten. Maar liefst 24 recreatieve mentochten worden gepresenteerd voor 2009 ! Een prachtig aanbod voor de 220 leden van Recrea-men ! 

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Recrea-Men werden de fanatieke menners van vorig jaar in de bloemetjes gezet. De menner met de meeste gereden Recrea-Men-tochten kreeg zelfs een weekendje volledig verzorgd in Krekershof aangeboden ! Verder waren er voor de eerste 3 in elke categorie bij het kegeltjes rijden een beker en een Recrea-Men certificaat. 24 mentochten werden aangekondigd, waaronder zelfs 2 stuks 3-daagse weekends in de Veluwe. Recrea-men is goed op weg om de grootste menvereniging van BelgiŽ te worden met zijn 220 leden. Kijk hier maar voor enkele sfeerfoto's van de gezellige jaarlijkse ledenvergadering in Geel Ten Aard.

Terug naar Foto's Actueel !

 

  

  

Mark Deluyker , eigenaar/uitbater van "Krekershof" in Maaseik

gaf een volledig verzorgd weekend aan de winnaar van de "Meest gereden" Recrea-Men tochten, Danny Huylebroeck met 16 Recrea-Men-tochten gereden in 2008. Danny mag met echtgenote en paard en koets naar Maaseik !

  

  

  

  

En achteraf nog een gezellige pint drinken met al die men-vrienden !!!!

  

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien, klik dan op de link hieronder van Google PICASA voor nog 55 foto's !

http://picasaweb.google.be/willovb

 

 

Terug naar Foto's Actueel !