Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

  

Paard&Rijtuig 

informatie

 

Foto's over Recreatie

 

Foto's over Allerlei

Foto's 2007

 

Foto's over Wedstrijden

 

Foto's Evenementen

Foto's 2008 

Terug naar Home 

Dinsdag 30 december 2008 : De nieuwe stand voor het wereldkampioenschap indoor vierspan werd beslist ! Kerstjumping Mechelen 2008 voor de FEI World Cup Driving werd gewonnen door de Nederlander Koos de Ronde !

Klik hier voor enkele sfeerfoto's !

Maandag 29 december 2008 : Op Mechelen Kerstjumping werd vandaag de FEI World Cup Driving, Indoor vierspan, Warming-up gereden ! Nederlandse teams gingen met de eerste twee plaatsen aan de haal ! Koos de Ronde won de Warming-up, Ijsbrand Chardon werd tweede en de 18-jarige Duitse nieuwkomer Michael Brauchlé behaalde de derde plaats !    Klik hier voor een foto-impressie !

Zondag 28 december 2008 : Reed het APZ weer zijn Kerststallentocht. Er werd vertrokken aan het oude Jumpingterrein in Zandhoven. De tocht ging naar Oelegem, Massenhoven, Viersel en via een omweg terug naar Zandhoven. 20 km genieten van een koude winterdag in het zonnetje op de koets !

Klik hier voor enkele foto's ! 

Zaterdag 13 december 2008 : was het de eerste Kerstmarkt van de MRC op manege Massenhoven. Enkele menners van het APZ kwamen de bezoekers verrassen op een gratis koetsentochtje rond de manege. Groot en klein vonden het leuk om even mee te rijden. hier enkele sfeerbeelden van het evenement.   

Klik op deze link ! 

Zondag 23 november 2008 : Wijding van Millegem ! Tussen de sneeuwbuien door werd ook dit jaar de rondganck van Millegem gereden, met de wijding bij het kerkje ! Ik was ter plaatse om enkele sfeerfoto's te maken !

Klik op deze link voor de foto's !

Zondag 2 november 2008 : Wijding in Vlissegem en de recreatieve tocht Vlissegem - De Haan door menvereniging Nieuwege. Tijdens een lekker lang weekend logeren in de Kruishoeve bij Jan en Petra Vermanderen konden we ook paardenwijding van Vlissegem meerijden en de recreatieve tocht Vlissegem - De Haan meerijden, natuurlijk met een prachtig stukje strand. Kijk voor de foto's op deze link !

Zondag 26 oktober 2008 : De slipjacht van Wiemesmeer ! Het jaarlijkse paardenevenement bij uitstek. Na een uitgebreide brunch presenteerden de jagers, ruiters en koetsen zich op het Jachthoornplein. Na de toespraken van voorzitter Guy Lemmens, de pastoor en de burgemeester vertrok het gezelschap met de meute voorop.

Klik hier voor een foto-impressie !

Zaterdag 25 oktober 2008 : Jachthoornralley in Wiemesmeer. Nieuw in het weekend van de Slipjacht is de Jachthoornralley. Een leuk spel in de bossen bij Wiemesmeer. Jachthoornblazers zoeken en stempeltjes verzamelen. Lees meer en bekijk de foto's op de volgende link !

Jachthoornralley

Zondag 12 oktober 2008 : Oefenmarathon APZ in Zandhoven. Het APZ organiseerde voor haar leden een oefenmarathon. Door andere wedstrijden was er maar een beperkte deelname, maar het plezier was er niet minder om !

Klik hier voor de foto's van de marathon en vaardigheid

3, 4 en 5 oktober 2008 : Belgisch kampioenschap in Courrière. De Belgische kampioenen voor 2008 zijn weer bekend ! Gert Schrijvers won de titel van Belgisch kampioen in de categorie vierspan paarden. Kijk voor een fotoimpressie op de volgende link !

BK 2008 in Courrière

Zondag 21 september 2008 : Na enkele jaren op autoluwe zondag in Brussel te hebben rondgereden organiseerde Recrea-men dit jaar een tocht door Antwerpen. En het werd een succes ! Niet alleen het weer was prachtig, de tocht was dat ook. Veel kijklustigen stonden in de binnenstad en waren verrast die 50 koetsen te zien voorbij komen. Hier een fotoimpressie ! De Recrea-Men tocht van Antwerpen !

3-4-5-6- en 7 september 2008 : Wereldkampioenschap Vierspannen in het Nederlandse Beesd. Ijsbrand Chardon wordt wereldkampioen ! Hij ging met goud naar huis ! Willo was getuige van de marathon op zaterdag 6 september en maakte een fotoreportage.

Klik op de volgende link voor de foto's !

24 augustus 2008 : Recrea-Men organiseerde de recreatieve koetsentocht in Zonhoven. In de prachtige natuur met veel zandwegen en flink wat heuvels werd de mooie tocht gereden. Klik op de link om enkele foto's te zien, weinig actiefoto's want ik had het zelf te druk met mijn eigen leidsels !    

 >>> de foto's

16 en 17 augustus 2008 : De samengestelde VLP menwedstrijd van Bornem. Ik kon zelf de sfeer proeven als groom van Iris Dries. Een leuke ervaring. Voor een foto-impressie moet je op de onderstaande link klikken ! Verder kon ik bijna iedere deelnemer fotograferen ! Sorry voor diegene die ik gemist heb !

Fotoreportage 

Woensdag 23 juli 2008 : De vijfde Vandille Tocht werd gereden. Van Meetkerke naar Stalhille, Klemskerke, en via Vlissegem weer terug naar Meetkerke. Wij waren erbij en maakten enkele leuke foto's !

Klik hier voor een sfeerbeeld !

Zondag 6 juli 2008 : Koetsen kijken ging ook in de badplaats De Haan, Wenduine en de Vosseslag. De toeristische dienst van de gemeente regelt elk jaar een "Dag van de toerist" De lokale menclub brengt met de koets rozen rond door het hele dorp, de dijk en tot de Vosseslag en Wenduine. De toerist wordt even letterlijk in de bloemetjes gezet !

Kijk hier voor enkele foto's

Zaterdag 5 juli 2008 : Horse weekend in Westende. Prachtige rijtuigen reden de hele avond door Westende, verder was er nog een Miss Coast verkiezing, de fanfare van de gendarmerie en internationale horsebal wedstrijden. Wij maakten enkele foto's op zaterdagavond. De rijtuigen en horsebal bleven rijden tot het donker werd.

Klik hier voor de foto's !

Zondag 29 juni 2008 : De Lucky Farm organiseerde weer hun jaarlijkse recreatieve mentocht. Begonnen om het recreatief rijden met trekpaarden te bevorderen, maar uitgegroeid tot een leuke tocht in de mooie omgeving van Meerhout.

Klik hier voor de sfeer van de paardenmelkerij Lucky Farm Mentocht

Zondag 15 juni 2008 : De Antwerpse LRV Menners organiseerden hun tweede samengestelde menwedstrijd in Kasterlee. Ondanks het slechte weer was het een gezellige drukte ! De modder en de plassen gaven een sensationeel effect !

Klik even op de volgende link voor de foto's !

Zondag 8 juni 2008 : Recrea-Men organiseerde zijn jaarlijkse Saharatocht in Lommel. Hoe het kwam weet ik niet, maar ik ging deelnemen zonder mijn camera. Dus ik heb GEEN foto's van deze mooie tocht ! Maar Frans Beckers maakte er een hele hoop ! Dus ga maar even naar de Site van Frans !

Klik even op de volgende link voor de foto's !

Zondag 4 mei 2008 : De samengestelde menwedstrijd van Booischot met op zondag het hoogte punt : de marathon ! Op de link hieronder volgen enkele foto's van de marathon. Het prachtige weer maakte er een boeiende dag van !

Voor foto's klik maar op deze link !

Natuurlijk kan je foto's bijbestellen !  Ik vraag 2,50 € per foto.
Je kan ze bestellen door een mail te sturen met de fotonummers en je postadres.
Ik stuur de electronische files als ik het bedrag op de rekening 001-1386351-06  ontvangen heb met vermelding foto's en onderwerp.  
Zo kan je zelf afdrukken bestellen in het formaat dat je zelf wil ! 

Foto's 2008   ***   Foto's 2008   ***   Foto's 2008

2008

Zondag 27 april 2008 : Recrea-Men organiseerde haar jaarlijkse Suikertocht in de omgeving van Tienen. Breisem-Oorbeek werd het decor. Willo was ter plaatse en reed de tocht mee. Het glooiende landschap en de holle wegen maakten de rit tot een mooie belevenis.

Kijk op de volgende link voor enkele sfeerfoto's

Zondag 13 april 2008 : Recrea-Men ging van start met het recreatieve seizoen in Geel ten Aard. De bekende Baron Coppens tocht ! Waarschijnlijk door de slechte weersvoorspellingen kwamen er maar 90 aanspanningen aan de start. Maar het werd een prachtige dag !

Bekijk hier enkele foto's

Zaterdag 12 en zondag 13 april 2008 was het weer de samengestelde menwedstrijd in Zandhoven. Het APZ stond in voor de organisatie. Waarschijnlijk door het minder goede weer was het niet zo druk, maar wel gezellig ! Kijk hier voor de foto's !

Zat 12 april CAN-3

Zondag 16 maart 2008 : Het APZ reed al weer zijn tweede tocht in 2008. Het was de vaderdagtocht die de ruige maartse buien trotseerde.  Kijk even bij de fotoreportages om de sfeer op te snuiven of klik op de link hieronder !!! Tijdens de tocht waren de weergoden ons nog gunstig gezind. Tijdens de borrel achteraf waren het donkere donderwolken die de overhand hadden.

Foto's Vaderdagtocht

10 februari 2008 : Valentijnrit van het APZ ! Onder een prachtig februarizonnetje werd de Valentijnsrit van het APZ gereden. De eerste tocht die het recreatieve seizoen voor de APZ menners moest openen. We hadden echt geluk met het weer. Ondanks dat er weinig Valentijn gevoelens rondhingen hadden we een prachtige rit door de mooie Kempen, van Zandhoven, Oelegem en Halle.

Voor de foto's, klik hier !  

 

          2008