Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

 

                    Terug naar actuele Foto's

30 december 2007 : Tomas Eriksson wint de wereldbekerwedstrijd in Mechelen ! Ijsbrand Chardon wordt tweede en Mark Wuesthof moest tevreden zijn met een derde plaats. Gert Schrijvers klom als snelste Belg op naar de vierde plaats. Het menjaar 2007 kreeg een spannend einde !

Voor de foto's, klik hier !

29 december 2007 : De eerste manche (warming-up) van de FEI Wereldbeker Vierspan op de Kerstjumping van Mechelen werd op zaterdag gereden. Tomas Eriksson uit Zweden won deze manche, de beste Belg werd Gert Schrijvers met een Wildcard.

Klik op deze link voor de eerste foto's !

23 december2007 : Kerststallentocht voor de leden van het APZ ! De tocht liep door de Groot-Zandhoven. De Kerststallen van Zandhoven, Pulderbos, Pulle, Viersel en Massenhoven kwamen aan bod. De organisatoren hadden er een mooie wandeling van gemaakt !

Klik op deze link om enkele sfeerbeelden te bekijken !

16 december 2007 : Na een jaar rust organiseerde het APZ weer haar koetsenbeurs in Zandhoven. Het terrein in de Populierenhoeve werd voorzien van een grote tent. Ook de Kerstman kwam af en toe de kinderen wat lekkers geven.

Klik op deze link om naar enkele sfeerfoto's te kijken !

18 november 2007 : Wijding Millegem ! Het was weer verzamelen in Ranst om daarna gezamelijk met de ruiters voorop en de tractors achteraan een wandeling door het dorp te maken naar het kerkje van Millegem voor de wijding. Jachthoorngeschal kwam ons tegemoed ! Na de wijding gingen we bij Louis Hereijgers nog een koffiekoekje eten !

Klik op deze link om sfeerfoto's te bekijken !

27 oktober 2007 : Slipjacht Wiemesmeer !  De Limburgse bossen waren weer het decor voor een onvergetelijke dag paardenplezier. De jaarlijkse slipjacht van Wiemesmeer was weer een succes, een 40 koetsen reden met de sponsers de jagers en ruiters achterna.

Klik hier voor de foto's   en nog een link naar 330 foto's !!!! 

7 oktober 2007 Het APZ organiseert de tweede menwedstrijd CAN Zandhoven. Deze keer werd er een vaardigheid en een marathon gereden. De weergoden waren goedgezind en het werd een mooie ontspannen wedstrijd !

Klik hier voor de foto's     

23 september 2007 was het de vijfde MKB-dag ! Dit jaar was het MKB te gast op domein Tollenaere te Moerbeke-Waas. Het dagprogramma bestond uit een keuring van het materiaal, een recreatieve wandeling met 2 lussen van ongeveer 15 km en een spel gebaseerd op een vaardigheidsproef !

Klik hier voor de foto's   En voor de gecorrigeerde uitslag !!!!! 

16 september 2007 werd de Marathon van Zutendaal gereden. het werd een spannende dag met veel deelnemers zowel in CAN-3 als in de CAN-1

foto's CAN-3

foto's CAN-1

Belgisch Kampioenschap Mennen

Kasteeldomein Steenhout in Vollezele , 10 tot en met 13 augustus 2007

foto's Marathon  foto's Vaardigheid  foto's van de kampioenen

30 juni en 1 juli 2007 hield Westende een GROOTS ruiterweekend !

Natuurlijk mochten de menners niet vergeten worden ! De BDA organiseerde een traditiewedstrijd met een Champagne-proef !  Westende Traditie wedstrijd

Je kon ook Napoleontische tijden herbeleven ! Westende Napoleontisch kamp

17 juni 2007 : Recrea-Plus organiseerde op de terreinen van de Breugelhoeve de Nationale menwedstrijd met dressuur, vaardigheid en marathon in PEER ! Voor de fotoreportage klik op de onderstaande link !

>>> meer foto's

20 mei 2007 : In Booischot was het bijna het hele weekend droog tijdens de marathon van de CAN 1. De weergoden konden het toch niet laten om tijdens de vierspan pony's te starten met een verfrissend gedruppel. Maar in vergelijking met de twee vorige edities werd dit een succes jaar. Bijna 90 aanspanningen passeerden de revue. (55 in de CAN-1)

>>> foto's van de CAN-1

1 mei 2007  : LRV Antwerpen organiseerde zijn eerste menwedstrijd in Kasterlee ! Het werd een mooie wedstrijd onder schitterende weercondities. Dressuur, vaardigheid en een marathon waren de onderdelen van de wedstrijd. Gerard Moeken gaf een persoonlijk tintje aan de wedstrijd met zijn commentaar !

>>> meer foto's

15 april 2007  : Het wedstrijdseizoen 2007 werd geopend door Zandhoven ! Zaterdag werd de CAN 3 en 4 gereden, zondag 15 april was het de beurt aan de CAN 2 met dressuur en een vaardigheidsparcours. Bij een schitterende zon genoten deelnemers en toeschouwers van het spectakel.

>>> meer foto's

12 januari 2007 Werd er door Recrea-Men hun jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Het belangrijkste nieuws was wel dat Recrea-Men een VZW geworden is. Verder werd verteld dat Danny Geraerts en Ronny Dries zich terugtrokken uit het bestuur, maar natuurlijk wel lid blijven. Het moest nog officieel gemaakt worden in het staatsblad, maar de nieuwe voorzitter werd Pol Van Herck, die ook kordaat de vergadering leidde.  Succes Pol !          meer foto's >>>

Terug naar actuele Foto's

 

 willovb.be             Photo's : 2007

2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007-2007  

 

 

 

 

 

Deze pagina geeft enkele titels van paardenevementen met bijhorende foto's van 2007

Natuurlijk kan je foto's bijbestellen !  Ik vraag 2,50 per foto.
Je kan ze bestellen door een mail te sturen met de fotonummers en je postadres.
Ik stuur de electronische files als ik het bedrag op de rekening 001-1386351-06  ontvangen heb met vermelding foto's en onderwerp.  
Zo kan je zelf afdrukken bestellen in het formaat dat je zelf wil !