Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

 

nieuws uit 2007

nieuws uit 2009

nieuws uit 2011

nieuws uit 2008

nieuws uit 2010

Terug naar ACTUEEL NIEUWS !

Zondag 27 april 2008 organiseren de Kempische Paardenliefhebbers een Marathon dag ! Een tocht van ongeveer 30 km voor aanspanningen en ruiters. De startplaats is in Ravels-Eel.

Klik op deze link voor meer informatie !

LRV Oost Vlaanderen organiseert een Menclinic op zaterdag 26 april 2008 voor al de leergierige menners en ieder die nog iets wil bijleren. De clinic vindt plaats in St Gillis Waas. Myriam De Faudeur, Willy De Beauffort en Valère Standaert zijn de trainers ter plaatse.

Klik op deze link voor meer info en een inschrijfblad

LRV-Antwerpen laat weten dat door omstandigheden de samengestelde LRV menwedstrijd van 20 april in Kasterlee verplaatst wordt naar

15 juni 2008 !!!

Dinsdag 29 april 2008 : Luc D'Haens en Karine, ons allen bekend van het prachtige paardenvakantieparadijs TERTRY in Frankrijk, organiseren in samenwerking met menclub "Westkant" een koetsentocht in Berlare en omgeving. Wil je meer weten ? Kijk even op de link hieronder voor meer informatie !

Programma en inschrijven

Zondag 13 april 2008 : De eerste Recrea-Men koetsentocht komt er weer aan ! De bekende Baron Coppens Tocht trekt al jaren vele recreatieve menners om in de prachtige omgeving van Geel ten Aard een koetsentocht te rijden !

Maandag 24 maart 2008 : De LRV-menners organiseren op tweede Paasdag een men-dressuur dag in Vrasene op de domeinen van 't Droomhof in de Kleine Kouterstraat 24. Op de site van de LRV kan je inschrijven en het programma lezen ! Klik hiervoor op de onderstaande link !

www.lrvweb.be/evenement.php?id=5848

Zondag 16 maart 2008 : Het APZ reed al weer zijn tweede tocht in 2008. Het was de vaderdagtocht die de ruige maartse buien trotseerde.  Kijk even bij de fotoreportages om de sfeer op te snuiven of klik op de link hieronder !!! Tijdens de tocht waren de weergoden ons nog gunstig gezind. Tijdens de borrel achteraf waren het donkere donderwolken die de overhand hadden.

Foto's Vaderdagtocht APZ

 

De Antwerpse LRV Menners informeren alle menners voor deelname aan LRV toernooien 2008. Op deze toernooien worden een dressuurproef gevolgd door een kegeltjesproef gereden. (vaardigheid) Een verzekering BA is noodzakelijk voor deelname. De dressuurproeven zijn lichtelijk gewijzigd.

Klik hier voor de LRV Menproef Licht  2008

Klik hier voor de LRV Menproef Midden  2008

Klik hier voor de 2 nieuwe vaardigheidsparcours  2008

 

Gestolen !!!

Tine haar paard Wiseguy werd gestolen uit zijn stal te Genk in de nacht van 19 op 20 januari tussen half 12 's nachts en 7 uur 's morgens. Het is een donkerbruine ruin ± 1m75 van 8 jaar oud, hij heeft een smalle witte bles en heeft vanachter twee witte kronen die aan de binnenkant naar boven lopen tot in een punt. Het is een Belgisch Warmbloed Paard.

Kijk voor meer informatie op deze link !

 

Millegem-Ranst

Zondag 20 januari 2008
Aanstaande zondag om 10h15 is er St Antoniusviering te Millegem. Spijtig genoeg wil de gemeente de velden voor het kerkje verkavelen. Naar aanleiding van deze geplande verkaveling  betrachten  wij  een zo groot mogelijke opkomst om het gemeentebestuur van Ranst duidelijk te maken dat het hier om een ingreep aangaat die niet enkel de aanpalenden aanbelangt maar die een aantasting is van het historisch erfgoed en dorpsgezicht.
Dus iedereen met of zonder koets naar Millegem-Ranst.
 

Belse Menners

Zondag 20 januari 2008 : De Belse Menners rijden mee naar de wijding in Geel Bel ! Het is verzamelen op de parking van het voetbalveld om te vertrekken om 10:30 uur !

Dus aan alle liefhebbers van nog een leuke uitstap met paard en koets : op naar Geel-Bel !

Voor meer info klik op deze link !

Beste menvrienden,
Op donderdag 17 januari om 20h organiseren we een info-avond over  de MKB / VLP mencursus enkelspan.De inhoud van de cursus, de duur, kostprijs,enz... worden dan toegelicht, het gehanteerde achenbach mensysteem even gedemonstreerd.
Uiteraard kunnen jullie ook de nodige vragen stellen. Effectieve startdatum en -dag zullen dan vastgelegd worden.
We verwachten jullie graag in de Broekstraat 36 in Lommel (Kerkhoven).
 
Mvg,  Danny Geraerts, MKB/VLP-instructeur

De feestdagen zijn weer voorbij, een nieuw jaar is weer begonnen, tijd om een nieuwe pagina te maken op mijn website.

Al het nieuws van 2007 blijft beschikbaar ! Klik maar op Nieuws uit 2007 en alle oude berichten kan je nog eens nalezen !

Terug naar ACTUEEL NIEUWS !

 

 willovb.be      2008   News

                                                 

 Een TV-zender alleen maar over PAARDEN !!!    Kijk even bij "Links"