Themaweekenden Tertry

Programma 2010

Terug naar Nieuws !

 

Beste paardenvrienden,

 

Het 14de seizoen TERTRY start op vrijdag 30 april 2010 en loopt tot 14 november 2010. Onze leuze is nog steeds, "Leven als God in Frankrijk" en onder het motto van "Mag het ietsjes meer zijn ?" gaan we dit jaar weer een beetje verder !  Naast de gebruikelijke ruiter- en menritten organiseren we ook nog enkele specialekes !!!!! 

Zo hebben we op 11 - 12 en 13 juni een weekendje TOP-gastronomie met aan het fornuis de beloftevolle Topchef Kwinten Boelen. Hij bereidt een lichte keuken met toch nog dat tikkeltje meer !!!

Op 25 - 26 en 26 juni een speciaal weekend voor de italiaanse liefhebbers ! Keuken, sfeer, Vino ............. Viva Italia met de grote Enzo Seminerio, ex-topkok van het vermaarde restaurant Da Marcello in Brussel.

9 - 10 en 11 juli is het Coctailweekend, de beste verfrissende drankjes ! Mojito's, longdrinks,... alles wordt ter plaatse all-inclusive geshaked door de professionele shake-STER Baboesjie (all night long)

Het Barbequeweekend houden we op 27 - 28 en 29 augustus, met natuurlijk de Patron zelf aan het houtvuur !  Wie anders ????

15 - 16 en 17 oktober kan je de herfst proeven in onze heerlijke wildgerechten van onvervalst ter plaatse geschoten wild !

En in het weekend van 5 - 6 en 7 november gaan we de liefhebbers van "Fruit de Mer" verwennen met op vrijdag en zaterdag een rijkelijk gevarieerd zeevruchtenbuffet, met kreeft, oesters, .... en natuurlijk een flesje Champagne !

 

Zoals alle andere “normale” weekends, omvatten deze weekends :

* Volpension van vrijdagavond tot zondagnamiddag

* Dranken bij de maaltijden inbegrepen (tijdens de themaweekends, natuurlijk de betere topwijnen )

* De Aperostop

* De kamers blijven vrij tot zondagavond

:

De prijzen voor de bovenstaande weekends bedragen :

295,- euro/volwassene (kinderkortingen volgens leeftijd)

Niet inbegrepen :

eventueel extra gewenste activiteiten (zie prijslijst op onze website)

Hopelijk tot dan, je kan een hippisch weekend niet vollediger bedenken...

Karintje, Luc en kinderen – www.tertry.tk

Micro-klimaat

Paarden • Koetsen • Pony’s • Mountain-bikes

VLAAMSE UITBATERS Reservaties & Info

Tel. (kantooruren) (053) 76 61 11 • Fax (053) 78 55 48

www.tertry.tk

Unieke Thema-Weekends 2010

 

Terug naar Nieuws !