Zondag 12 oktober 2008          &          Zondag 19 oktober 2008

 

LRV Menwedstrijden

 

TERUG NAAR ¨NEWS

 

Beste menvrienden & - vriendinnen

 

 

 

Traditioneel organiseren LRV de Wase Menners en LRV Baudelooruiters Klein Sinaai de laatste 2 samengestelde menwedstrijden van het seizoen. Ook dit jaar is dit niet anders, en langs deze weg wensen wij iedereen dan ook graag uit te nodigen. Op het programma staan: dressuur – vaardigheidsparcours – wegtraject & hindernissenparcours. Deze wedstrijd staat open voor alle menners. (Ook zonder licentie is men welkom). Op elke wedstrijd wordt er ook één reeks uitgeloot en gejureerd op functionele presentatie (met een apart klassement).

 

Op zondag 12 oktober 2008 gaat op de terreinen van de Schelderuiters te Nonnenbos-Bornem de voorlaatste wedstrijd door meetellend voor het LRV regelmatigheidscriterium (enkel voor LRV-menners). Deze organisatie is in handen van LRV de Wase Menners, in samenwerking met de Schelderuiters. Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 5 oktober 2008 bij Gaby De Schuyter – Schrijbergstraat 204 – 9250 Waasmunster – tel&fax 03 775 26 70 – email : gabydeschuyter@skynet.be

 

De laatste wedstrijd meetellend voor het criterium gaat door op zondag 19 oktober2008 in de Abelendreef te Klein Sinaai (Stekene) en wordt georganiseerd door LRV Baudelooruiters Klein Sinaai.  Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 10 oktober 2008 bij : Nele Van Hecke - Keerken 37 – 9160 Eksaarde – tel&fax (09)328 18 49 – email : nelevanhecke@scarlet.be 

 

Inschrijvingsgeld bedraagt 15 € per combinatie per wedstrijd. Inschrijvingen na inschrijvingsdatum of niet tijdig betaalde inschrijvingen: 20 €. Gelieve het gepaste bedrag tijdig over te schrijven :

 

·        Menwedstrijd BORNEM 12 oktober: op rekening 393-0421539-66, GABY DE SCHUYTER,  met vermelding : “Menwedstrijd + naam deelnemer”

·        Menwedstrijd KLEIN SINAAI 19 oktober: op rekeningnummer KBC
737-6233350-76, LRV Baudelooruiters met vermelding "Menwedstrijd + naam deelnemer". Deelnemers uit Nederland kunnen het Nederlands rekeningnummer 33-04-66-704 (op naam van R.C. Van Hecke-Buys) (Rabobank Sint-Jansteen) gebruiken voor hun betaling.

 

Als u inschrijft via e-mail, krijgt u een bevestiging terug van de organisator dat uw e-mail goed aangekomen is. Krijgt u deze niet terug, probeer nogmaals uw inschrijving te verzenden.


 

Voor de menwedstrijd te BORNEM zijn er plaatse ter diverse snacks te verkrijgen. In  KLEIN SINAAI wordt er ook gezorgd voor hongerigen: er kan een maaltijd besteld worden, namelijk vis met frietjes en groentjes voor de democratische prijs van 10 € per persoon. Er kan gegeten worden vanaf 11u tot 19u. Inschrijven hiervoor kan tot 16 oktober 2008, graag met onderstaand inschrijvingsformulier en met betaling. Iedere deelnemer krijgt een gratis maaltijd aangeboden.

 

De te rijden dressuurproef en de te rijden vaardigheidparcours kunt u terugvinden op www.lrvmenners.tk, de starttijden & wegbeschrijving worden later meegedeeld en verschijnen ook op de website van LRV Oost-Vlaamse Menners (www.lrvmenners.tk). Iedere deelnemer komt in aanmerking voor de prijsuitreiking.

 

Er wordt een reeks voorzien voor beginnende menners met een dressuurproef voor beginners. Deze zal een apart klassement hebben. Maar zal niet meetellen voor het LRV regelmatigheidscriterium.

 

De toegang is gratis.

 

Wij hopen u talrijk te mogen begroeten en wensen u alvast 2 prettige mendagen toe.

 

 

De organisatoren                 LRV Baudelooruiters & LRV de Wase Menners

 

 

TERUG NAAR ¨NEWS