EQUIRIENCE 2009

Paarden & koetsenbeurs in 's Hertogenbosch NL

21 november 2009

Het was weer een druk weekend ! De grote beurs Equirience in 's Hertogenbosch hield deze zaterdag een grote menshow. Natuurlijk mochten wij niet ontbreken op deze beurs en show. Willo maakte enkele foto's. Mijn excuses aan alle standhouders die niet op de foto's staan.

Terug naar Foto's

het eerste gedeelte van de beurs gaat vooral over koetsen, wat wil je ook met een beurs die Paard & Koets heet !

  

  

  

  

Paard & Koets , was de oude naam van de beurs. Nu is het Equirience geworden ! De verschillende stamboeken waren ook vertegenwoordigd.

  

  

Een leuk paardje, het Noordzweedse paard

Ook de volgende categorie was sterk vertegenwoordigd ! Het traditiegerij , zowel echte gerestaureerde antieke rijtuigen werden tentoongesteld, als kopies van oude rijtuigen , nieuw gemaakt. Een lust voor het oog !!!! 

  

  

  

Laat op de zaterdagmiddag werd ook de Mensport troffee gereden, een snel vaardigheidsparcours met enkele Nederlandse deelnemers en ook één Belgische deelnemer.

  

  

De bezoekers van de zaterdag konden nog naar een menshow in de avonduurtjes gaan kijken. Het was een mooi spektakel eerst kwam een vierspan trekpaarden de Arena binnen, achter elkaar ingespannen, daarna gaf Ad Aarts uitleg over de gangen van enkele aanspanningen die in de arena reden. Frank Bos kwam met groot spectakel, door een vuur gereden en staand op een 2- en een 4-span. Doe dat maar eens na !

  

  

Verder werd het publiek getrakteerd op een demonstratie van de Veluwe Hunt , de huntmaster met 18 koppels honden, om op vossenjacht te gaan en daarbij jachthoornblazers en enkele prachtige rijtuigen uit priveverzamelingen. Een leuke menavond !

  

  

 

Terug naar Foto's